0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dobri ovih zadnjih par Rally big crash ... par neugodnih izljetanja u publiku , a ona situacija @ 6:20min je strava Delte je tesko gledat , a nurburg je komedija :hehe:V8 supercars san gleda par trka , ali san osta zbunjen malo rasporedom trka i zasto voze onoliko trka u jednom tjednu : .Prva ili prve dvi se vozu samo kao kvalifikacije za glavnu : Moga bi ih pocet pratit od ove godine Nadan se da je ovaj iz Ferraria OK , ali ovo mu je bilo posve nepotrebno :rolll:
WRC Rally Crash Compilation 3
cek, ti mislis da pogledan 1:30h crashaeva . Pa u zivotu vise nebi u auto sia :hehe: :hehe: :
ako te tjesi ja sam pogledo pa jedno par tisuca sati crasheva do sad pa isto sjedam s gustom u auto
Ma otkad gledam ovakve i real life stvari , ja san totalno ohladia glavu
Ja ti na ova videa gledam ko na edukaciju - "Sto ne raditi" Ili "Kako se snac kad zatreba"
Bas to volim gledati kako se razbijaju auti, kamioni, vlakovi itd sve te pizdarije.. zao mi je ljudi ca nastaradju.
Jedna kompilacija - ima par vec postanih nesreca al vecina nema , a najbolji dio je sto nema glazbe vec orginalni zvukovi Motorsport Crashes 2011 - The Ultimate Compilation (HD)
Doobra snimka 12:50 :
Odlican video . Vecinu ovih sportvoa i pratim osim britanskih prvenstava. BTCC izgleda dosta zanimljivo . Kakvo je ono prvenstvo sa "ginetta like" autima :
Koja minuta videa je to di su "ginneta like" auti . da ne trazim sad....
nemoj mi govorit nista.... ajd nadji ETCC dok je Alfa rasturala
Conor Daly Horror Crash 2012 GP3 Series in Monaco