nemam ama bas nikakvih problema sa plinom. mislim da mi je najveca potrosnja do sada bila 12-13l ali to je cisto po zagrebu, kratke relacije i nimalo paznje na gasu.
prakticki ga ne trosi vise nego benzina ali zato sto je optimalno nastelan plin, mogao mi ga je lik nafrizirat da trosi 17l plina pa bi auto puno bolje isao...
jedino sto mi je lik rekao kad sam ga pitao za flandu je da moraju svjecice biti u redu, pa ako su dotrajale treba ih zamjenit jer bi u protivnom moglo biti problema s plinom...
e, zna se tu i tamo upalit injection lampica ali to rijesava malo ispuhivanje na benzin... no to se dogada jer bi ga tu i tamo trebalo voziti na benzin, a ja sam zadnji put tocio punog mislim prosle godine i sad sam na 1/4 rezervara...

istina je i sto nezdr4v veli, osjeti se velika razlika po ljeti kada je zrak topal, onda ak je pun auto osjetno slabije ide, klimu nemam tako da razliku sa klimom ne bi znao rec.
ako te sta zanima jos samo pitaj, ja radim i drobim ovdje u isto vrijeme pa sam mozda nesto preskocio...