0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Netko je pisao o tome i čak stavljao slike nekog Britansko fun kluba i tipa koji je nešto prčkao po tome i lemio :
kupi u autokomercu samo žaruljicu
...zashto u autocomerceu... :rolll:
Evo da ne otvaram novu temu jučer mi je prestala svijetlit lampica od pokazivača goriva znači onaj krug mi nesvjetli dok ostalal 2 od sata i temperature svijetle pa me zanima dali je to teško promjenit i dali su iste lampice ko za klimu.. Hvala
...nisu iste...za satove ti treba ubodna žarulja 12V1.2W (oznaka w2x4,6d)...radio ti mora van i gurneš ruku i napipaš plastične nosače tih žarulja i zakreneš u jedan smjer i van sa njim...iz nosača isčupaj staru žarulju i ubodi novu i nazad sa tim u uricu......ako nemožeš napipati ovako (samo kroz rupu radija) i ako imaš vremena, skini cijelu središnju konzolu, skini komplet sve 3 ure i promjeni sve žarulje u tim urama (kad je već dole)...
Evo update... nabavio lampice.... 9 kuna komad Ako će nekom trebat kontakt:Ivan Dvoračeke-mail: i.dvoracek@eloda.hrtel: 385 1 3867-945fax: 385 1 3867-940Eloda plus d.o.o.Oranice 10410000 Zagrebwww.elodaplus.hr
a koje oznake ili kod imaju ove lampice za ventilaciju..mislim,da znam rec covjeku u ducanu sta trazim???