ekipa!
Nema me neko vrijeme,slazu se vise tudi auti nego moji farbaj kitaj gletaj :clap
Evo bas gledam u knjigu evidencije radova(da i to imam),neke sitnice su se radile prosle godine,klasika ulje,filteri,ocistio map,maf,egr check
a od kvarova crko alternator i akumulator od mzuke,naravno uvijek pretjeruje,promjene su rolice,spaner i kanalni remen,grunulo crijevo turbine od silne "snage" i zamjenio sam stabilizator stangicu i kuplung cilindar jer je moj propisao..
Ono sto sam primjetio je da eto dosta tih "sitnica" promjenim od servisa do servisa,srecom sam sam svoj majstor" pa mogu i znam inace bi izgorio ko sibica,al ok ipak je auto iz 1998 i jos super izgleda.
U meduvremenu sam bacio retrovizore u boju auta kao i lajsnu prednju ,zatamnio i prednje sajbe(nabavio normalne za rezervu kad mi skinu tablice prije il kasnije
, i ubo MiM felge za sitnu lovu a tu su i zender od 8.5J koje vjerno cekaju ravnanje i gume.
Na poklon sam dobio i pragove SP koje treba uredit i prespricat u boju auta.
Mislio sam radit vanjski redizajn dugo ocekivan ali nit je vrijeme nit novaca za takav pothvat pa ce pricekat neko vrijeme,i uspjesno ju izvukao neki dan da branik ne visi ko babina guzica
Uskoro ide uredivanje prednjeg i zadnjeg branika na "novo" i na ljeto veca/jaca turbina i intercooler,i remap naravno.
Odvrtili smo 40,000km ravno neki dan od 9mj 2018e,bas bas volim taj auto i fakat sam uz puno sitnica,novaca prijatelja piva rostilja i odricanja ga doveo u red
Nadam se da se uskoro vidimo kad produ ovo sranje.