A vidi nekažem ja da ti auto nejde kak treba samo kad usporedim snimku sa ubrzanjem moje i nekih koje sam vozio hoću reći da nema ona nikakve mape, e sad treba li tako vući ili ne neznam nisam nikad probao 2.4. Taj 105 koji sam ja probao neznam jel on možda bio čipan ili što je s njim ali je jako dobro išao za tu snagu, nisam vjerovao da ima 105 ks.
e pa vidis o tome se radi..
moj 105 koji sam imao je isao jako dobro, isto me iznenadio koliko bolje ide od recimo 1.9 tdi 90 ks...
ali, kad sam prije 2 god probao istog takvog 1.9 jtd 105 ks,,, isao je poprilicno losije od onog kojeg sam ja imao.. cak me i razocarao, nije to to.. onaj moj kad stines gas do kraja, povuce jako dobro, dok ovaj nista
dakle ponavljam, moj auto sigurno ide kako treba, jer vise njih ga je provozalo, ne ide losije nego sto bi trebao, a par njih je reklo da ide bolje, kao da je cipan itd.. zato sam i pitao...
vozio sam 1.9 jtdm 140 ks u 156, ne ide ni priblizno, vozio sam 115 ks u 147, ne ide ni priblizno, vozio sam 2,4 140 ks u 166 , ne ide ni priblizno... vozio sam 130 ks tdi isto ne ide kao ovaj,,, vozio sam gtd 170 ks golf6, i ide malo bolje....ali opet nije nesto osjetno bolje