0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nema sanse da vide, imam komplet u bit presliku orginala flash i eeprom. Osim ako skinu ecu i rade forenziku dali je bio otvaran ili ne.. usto cisto sumnjam.Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Započinjemo još jedan projektić Alfa GT + GT2056v (ML320cdi verzija) compressor wheel je dosta veći nego na verziji od 159tke. Uspjeli smo izokretat kučišta tako da se može pripasat dovod i odvod ulja.
ja sam slago 1.9 16v sa GTB2056V i turbo je monstruozan...kvačilo stage3 od CG motorsporta nije moglo držat iz niskih okr... na motoru od 240t km ko od šale 240+ ks sa večim ICom, otvorenim ispuhom i sportskim filterom
dobro GTB je druga pjesma sasvim al uglavnom svi se furaju na 2256... gt2056 sa 320cdi je puno bolja opcija...je da se mora varit normalna prirubnica jer on ima V kolektor, ali mislim da to nije neki problem...
a broj reprogramiranja ECUa?
To je u eepromu.
kad ne radiš preko EOBD konektora nego direktno otvaraš ECU dali se mjenja datum i količina reprogramiranjaj ECUa jer kad se spojiš sa testerom to su dva parametra po kojem se mogu vidjet da je ECU reprogramiran u ovom slučaju tuniran
boot mode . ecu nije ni svjestan da nešto mjenjaš
Nabavna cijena igra ulogu Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Dosao Dario Na koliko ste ju nasvirali
Koliki je 'rok trajanja' tog filtera? Dali se osjeti nakon ugradnje, osim siktanja?
Jel bilo komplikacija oko ugradnje kd1r Jel isti polozaj crijeva na 170ks Pitam jer imam kd1r doma novi a giu uplacenu Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
nijeDa
cca 100t kmTeško za reci jer je ujedno i chipanVjerujem da na chipan auto pridonese na visim okr
Cek ne trebaju nikakve spojnice sve je PnP Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
A cijena s ugradnjom? Ili na PM?
ovaj sam nabavio po akcijskoj cijeni i možda mogu još jedan i cjena njih je 1250 kn sa PDVom...ugradnja je oko 200-300 kn + pdv ovisno o autu
Kriva tema alli ne znam gdje bi pitao...Blow off ventil,paase svaki na svaki auto ili? AP,hks itd...ne bih one s njuskala za 500 kn...Poslano sa mog ALE-L21 koristeći Tapatalk
uvjek se da nesto upasat jedino dizel mora ima elektro ventil za aktivaciju BOa
E to me zanimalo,imas li kakvu preporuku?nije alfa(530d je u pitanju...)Poslano sa mog ALE-L21 koristeći Tapatalk