0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
isti bosch edc16c39, mislim da 170 ima bolji turbo i injektore, sve one imaju 4mape samo što ove 170 imaju dna prekidač s kojim možeš prebacit na tu sportsku mapu
A bi imalo smisla stavit te injektore na 1.9 150 ks?
jel se netko igrao sa ovim: http://hr.racechip.com/chiptuning/alfa-romeo/159/index.php
ne, nije velika razlika
jesam s raznim boxevima, čak nisu tolko ni loši, snaga se definitvno osjeti al daleko je to od dobrog remapai ako ga digneš malo više začepi ti dpf
znači u teoriji ako nabavim prekidač i instalaciju prekidača mogao bih na taj 1,9 staviti DNA ?
pa neznam kak to radi, jesi gledo pinout ecu-a možda se može drito spojit ko npr. tempomat treba vidital onda treba vidit koja je dna od te 4 mape i tu si složit neš full nabrijano a ovo normalno eko-tune
pa onda bolje i jednostavnije prekopirat sa brava 1.9jtdm sport sistem kako radi .. posto ima onu tipku sport di podize snagu na oko 170-180ks
nemas original brava sa tolikim ks :1.9 150 ks 2.0 165 ksjer tu istu tipku imam i ja (147 DC) i nema nikakve razlike u snazi vec je samo razlika u odazivu na gas. nesto kao da je "nervoznija - grublja " kad stisces pedalu. uvijek ima 170 ks
da sjecam se kad smo razgovarali prilikom dali bi se moglo samo kad je sport ukopcan. ali nije nista mjenjalo.
pričali smo da bi ti ga natuniro samo u sport mode-u ali nisam bio siguran koja je mapa za sport mode pa da nju samo modificiram i ond smo napravili standard kao i sve druge aute da je pojačan i u norm i sport mode-u
jača bi mi bila na gumbe jer moja žena dosta vozi auto pa ne bih htio da moram se objašnjavati nego da ja kad se vozim sam piknem D kad smo svi i idemo na put piknem N a kad pada snijeg i sl neke vremenske uvijete lošije pa da je i lakše krenuti A ili nisam ni sam točno razmišljao za šta bi mi bila mapa kojacitat Sebspaja se na BODY komp pa onda preko CAN linije u ECU motorajel imaš kakav nacrt toga ili shema iz epera?da li misliš da bi to mogao ugraditi na 159 i šta bi mi sve bilo potrebno?
imam ali su sve šeme preko neta zaštičene tj neznam kak da ju pošaljem...ne mogu nikakve varijante copy/paste ili nešto slično
kao što je kolega rekao i onda otvoriš paint i napraviš paste i onda spremiš gdje hoćeš
da! kasno sam pročito i fakat radi!!! no isti je ko i ovo
a jel ima takva shema za julku 2,0 JTDm :
Uploaded with ImageShack.us