0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ne samo sam produzioCjev ide org od 1.9 jedino moras prepravit cjev usisa jer je na 2.4 turbu veciPogledaj u galeriji od moje GTejke kak sam slozio
Ja bi htio napraviti chip tuning za svoju Alfu 147 JTD 115, ali nisam iz Zagreba, nego iz daleka. Koliko vremena traje proces chipiranja, tj. koliko dugo moram ostaviti automobil u Zagrebu?
na toj alfi par minuta da ti se ubaci već napravljena mapa ili nekih pol sata da ti se složi nešto custom po želji
A znači ne treba raditi nikakve fizičke izmjene na vozilu (pročitaj takve primjere ovdej na forumu)?
Koji precnik cevi se stavlja kod skidanja svih lonaca auspuha,na 1.9 JTD motoru?Na loncima je f 60 a cev koja ih spaja je f55?
Ok.Znaci od turba pa sve do kraja f 60?
Jesu ti uspjeli slozit ili nista :
Pa cek nabavio si polovni i stavio,pa zasto si opet stavljao onaj reparirani?
156 85kw mapirana na 130-140ks kakva su ubrzanja do 120,150km/h vs 16v? Šta je sa potrošnjom i zapravo na koliko ks ju je najbolje dignut?koliko je turbina i ostalo opterećenije?šta bi vi odabrali prije?
može pitanje za tunere.Jel paše Map od GT_jke na 166 2.4 jtd 10 v 103 kw.reče mi kolega da to moram promjeniti da bi se moglo remapirati kako spada da ne pali grešku jer je seriski map mjeri do 2.5 bara, a ovi do 3?
seb šta ti predlažeš onda???
jtd očito nemaju problema sa trajnošću turbine ko npr. TDI, ja vozim već 150tisuća mapiran 85kw i turbo dignut skoro do limita map senzora turbina ne fućka ni nikakvih sranja nema, niti znam nekog ko je uspio sjebat turbinu na tom motoru do 300tisuća ako se iole nromalno ponašo prema autu, puno veći problem im je piganje i pucanje grane al i to jednom kad se složi više ne odlazi sam tak
A kako se može rješit krivljenje grane, osim stavljanjem sportske? Ja sam čak i razmisljao o stavljanju sportske, ali svi kažu da se neće skoro ništa dobit s tim...
razdvoji ispuh svaki cilindar posebno dva stručnjaka su mi to savjetovala i ako mi se popiga ova od 156 koja je sada gore radim to