Dimi nešto više nego sa serijskom mapom i prvim pokušajem koji je rezltirao s oko 165 KS ali ne jako.
Ne znam što je tebi i ostalima jako ili malo pa ... U svakom slučaju, ne dimi kao neki koje sam vidio

Sad sam opet gledao grafove i primjetio razliku između krivulja iz Autotima i Habulina.
Iznad 2200 o/min su gotovo iste ali se razlikuju u donjem dijelu.
Kristijan Habulin je (u 5. brzini) odvrtio tri vožnje i sva tri grafa s bila skoro identična. Rekao je da kod Autotima obično pokažu više nego kod njega ali to ovdje nije bio slučaj iznad 2200 nego samo ispod tih okretaja.
Kod Maria u Autotimu (mjereno u 4. brzini) su se grafovi također poklapali u donjem dijelu u kojem nakon prvog puta više ništa nije dirano.
Zbog čega može biti razlika samo do 2200 o/min?Na slici sam docrtao dio koji je u Autotimu ispao drugačiji.

EDIT: Eto da vidite s kim/čim je Seb imao posla i kako je to izgledalo nakon svake krivulje.
Na ovoj slici čak i nema puno teksta

Ovako je izgledala krivulja nakon što je krivulja do oko 2700 trebala ostat ista, a nakon toga padat sporije nego s mapom koju je ubacio

Malko mu je pobjeglo na 3000 :icon_smile:
Količina dima se smanjila nakon što je ispeglao krivulju, a malo jače na kratko zadimi kod onog otvaranja turbine/pada tlaka il što je već čudno kod JTDm motora.