water-methanol injection je najbolja stvar za čisti motor, gareži nestane u potpunosti.
samo nije Tony to tako jednostavno za složiti kako misliš, pa ljudi na alfaowners cijelu studiju su
prošli dok su pustili u rad, bar ono što sam ja čitao. treba podesiti i sa ecu da radi i kad da ubrizgava.
ja sam to gledao prije god dana da kupim, em kod nas nije bilo niti sam mogao naći nekoga tko ugrađuje da je po normalnoj cijeni, u biti učili bi na meni , ni nemaju cijenu. i remap se treba prilagoditi tome, vani takve stvari rade obavezno uz valjke.
@ GTzadar
imaš negdje u sekciji za alfe 159 upita gdje sam htio čistiti usis sa sprejom za čiščenje,
stavio sam i par video zapisa gdje se čiste jtd motori sa time , nisu bile alfe već neki drugi dizeli.
ali jednom sam došao u obad po nešto ,gdje je ovlašten alfin servis i bez veze pitam da mi očiste ,
kažu dizele sa direktnim ubrizgivanjem ni slučajno , benzince bez problema. inače čiste baš sprejem koji sam donio.
kaže da može doći do problema i ne žele to raditi. još uvijek imam taj sprej, bio sam sa njime kod Seba,
i Seb nije htio riskirati. očito može proći ok a može biti i problema.
ja se više ne usudim na svoju ruku ,bez obzira što mnogi čiste ali 159-ku nisam vidio da je netko tako čistio usis.
bilo bi odlično kad nebi bilo problema. meni je to želja odavno.
idem leč natrag, dignuo sam se samo ljek popiti.
pozdrav ekipi

evo 2 stara videa kako čiste , ja sam imao sprej kent one shot
Ecotek PowerboostNettoyage Kent One Shot with MK IV's Madak