mislim da ne treba tolko...ja sam radio jednu 159 210 ks sa kojom nešto nije štimalo jer na normalne mape od 240 ks i 470 Nm je auto pokazo 255 ks i 550 Nm...prvo sam mislio da nije dobro mjereno (mjerili smo jedno 5 puta) a i nakon mjesec dana mu rikno zamjac i kvačilo (auto je imo 90t km)....osim mjerenja i rikavanja osjetilo se da auto stvarno ide sumano...nijednu ni prije ni poslje nisam vozio da je tako brutalno išla...neznam zašto!!!.....nije imala PB i SW je cijeli org bio
bit će da snjom nešto nije bilo normalno, kao što nije normalno s mojom ili od 156sp1rose..samo što su naše u deficitu, a ta je vjerovatno u suficitu

..kao što je dama166 rekao, radi se o tolerancijama od 10tak %, +- na deklariranu snagu i samo ih treba optimizirati remapom..auti izlaze iz tvornice sa istom mapom, al imaju razlika u motoru, prizvodnih razlika, pa se i snaga različito manifestira...e sad kad bi oni svaki auto razradili, pa napravili mapu za svakog posebno, sigurno da bi svi imali deklariranih 210ks..ali naravno da bi to automatski podiglo cijenu vozila...to su sve pretpostavke, naravno