gle krivulja momenta mora biti ljepa (bez pikova), tako da nemogu ispeglat točno te okretaje koje si reko nego će vjerojatno past snaga na većem područiju, no mislim da peak oko 4000 gdje je najveća snaga možemo zadržat
ja kod sebe još ne primjetim toliko proklizavanje, danas smo zamjenili vozila, natrag sam se vračao namjerno po
zaobilaznici da probam, osjetim vrlo malo u petoj oko 2000 okretaja pri naglom potapljanu gasa, kod Arivatanena je izraženije jer je moj kuplung noviji. ja sam mjenjao cijeli kuplung set i potisni prije 15000 km.
ako naglo dodajem gas u petoj uvijek su okretaji veći ili šaltam u četvrtu, opčenito vozim u višim.
ako vozim tim načinom da li lamela identično trpi ili manje zbog večeg momenta?
u 1,2,3,4 brzini nisam vidio proklizavanja ni kod Arija ni kod sebe.
ja sam te Tony čak mislio pitat da mi digneš konje a smanjiš moment ali par postova ranije si odgovorio
da je usklađeno jedno sa drugim. mislio sam da je moguće recimo skinuti 30-40 NM a dodati 5 Hp.
ojačavanje ili prenitavnje postoječe lamele nije tolko skupo, 100 E ali je problem što je skidanje i vračanje 1000 k pa se cifra penje,
bez auta si 2 dana ali to je manji problem pošto živim u ZG.
ovaj Sacsh kuplung set se isplati kupiti kad je postojeći već pri kraju ili otišao, inače mjenjeti ispravan sa nešto jačim mi nema nekog smisla.