0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
jucer snimio kako ide moja nakon cipanja, one slabe sa 1,9 8v :hehe: :hehe: Alfa Rome 159 jtdm acceleration 0-160km/h
al koliko vidim ti nisi ni dosegao punih 160km/h, al sve jedno dobro vuče..koliko je to, nekih 13sec?a da ti je snimka katastrofa, to je istina :
Koliko su uopce tocni ovi vasi navodi deklariranih snaga za remapirane aute?!?Tko nije bio na valjcima...nezna... Ili?
da li je 160,170,180 mi je nebitno auto življe ide nego serijala, pala potrošnja, ja zadovoljan, e sada ja recimo za moju znam da je oko 170ks jer je kolega iz OS bio na valjcima a imamo istu mapu!
ok imate istu mapu, ali ti dobro znaš da se na tvom autu može drugačije manifestirati ta ista mapa...mene iskreno zanima koliko točno imam i kakav mi je graf jer bi se po tim podacima mogla mapa iskorigirati na bolje, ako je uopće potrebno...PITAM OPET, KO JE ZA DYNO DAY NEK SE JAVI OVDJE rok prijave 7 dana!!!
No dobro i koja je optimalna brojka za 159 1.9 8v???140 ks ili 150 ks?Koliko nm?Da sve ostane trajno i upotrebljivo?Sa dpf-om ili bez njega?Alfatuner? Seb?
Citat: ///Mario - 08-02-2013, 14:36:00Citat:Mrzim kad otvorim ovu temu...dode mi da popizdim sto na bmw-eu iz duplo vece kubikaze da chipom nemogu izvuc ni 30 konja a alfu nesmijem cipnut jer ce me zena ubit <br /><br />Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk<br /><br /><br />Koji bmw imas 328? To je strava motor pa tu se tek da radit na tuningu u svim pogledima, za pocetak usisna od 325i, ispusna od m3, sve pase na seraf. Jedino po cemu je jtd booji od toga je potrosnja
Mrzim kad otvorim ovu temu...dode mi da popizdim sto na bmw-eu iz duplo vece kubikaze da chipom nemogu izvuc ni 30 konja a alfu nesmijem cipnut jer ce me zena ubit <br /><br />Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk<br />
1. kolgate2. Arivatanen (mogu 14.2. oko 14h)
ja bih mogao oko 13-14 .......dobijemo popust?
Ajde još tko s nama pa sutra nazovem oko podna ako bi dali šta dole, inače je 300 + pdv,još jedan pa da nas oslobode pdv-a :hehe:Čekamo
Auto tim, Seb mi jednom rekao za njih, i on mjeri kod njih, ja se naručio već, znači sutra do 13.00 ako je tko zainteresiran neka napiše ovdje pa ću zvat, a i imaju u ponudi jeftinije za group dolazak.
jel se vidimo onda, u kolko sati i gdje točno treba doći?ajde još netko neka se priključi, ovo je vrlo povoljna cijena, inače se kreču od 350-500 k.
U mazdi habulin Velimira Škorpika 12, ja sam tamo oko 13,00h, možda najbolje da se već tamo nađete 11,30 -12,00 pošto svakom autu treba 30-45min, najviše vremenaode na vezivanje auta. Javit će se i kolgate pa reć još koju.
tako će i biti, počinjemo od 12-12.30h...
ok super, a jel treba doći sa autom?
nemoraš al ćeš onda morati ti trčati po valjcima, da vidimo koliko daješ :hehe:
: a jel onda ista cijena :grinning-smiley-043: