0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a kakvu si ti turbinu stavio poslje te od 105,ks :
dali bi rezultsti chipanja bili bolji sa bmc cda ili sa sportskim filterom u original kucistu? Katalizator je skinut i imam 2 protocna
Seb ...s obzirom da stavljam ispuh protočni dali treba mapu mijenjati ili :
seb. na koliko bih ja mogao povecati ks na 146. 1.9jtd 1999.g 105ks :
...na 150ks..."samo" staviš jači turbo, injektore, downpipe, protočni ispuh, protočniji usis, chipneš ga u besvijest i eto te...
105 jtd ide do 140ks max. i to je max za CF2 injektore
digne se CR tlak, produži vrijeme ubrizgavanja i imat će sigurno , e sad nije baš da neće bit dima
CDA
Se moze preko tebe narucit CDA za 1.8 i koja bi bila cijena
chipnuo bi ja svoju 156 2002godiste ali naleti na jedan post bas na ovoj temi u kojoj kaze decko da je rizik kod malo starij vozila?dakle 1.9 JTD 85KW auto je presa neki 170 000KM servisi redovni... e sad fino sam se ja spremio ali ono kad palim i gasim ponekad se auto dobro zatrese zamajac? sto se tice kvacila lamela, korpa izgleda mi ok neprimjecujem nikakvo proklizavanje i sl. ako ce mi ta chipoteka napraviti kaos da cu morati mjenjati i set kvacila budem ipak sacekao sta mislite?
složi se mapa s manje momenta u nižim okretajima gdje najviše trpi lamela
čini mi se da je ovo super samo bih zamolio nekog da mi kaze kakva su iskustva s tim,posebno kolegu Sebahttp://www.racechip.de/chiptuning/Alfa-Romeo-1-h.html
tko kupuje gotov chip 99% da nece ic na valjke ali osjetit ce razliku,tako da im je u interesu da lažu :hehe:
nemoj chipat otic ce ti zamasnjak
mislim da je i ovo njegovo sprdnja.... ne misli valjda da ce netko toliko nacipat auto da radilica prolupa od tlake al prijenos bi to kao izdrzao... :rolll: