0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Konačno!!! I šta reči - kao da mi sliče na neke : , kao da sem negdje več vidjeo neke slične : , super je sjelo, a da bi išla 156-ica još malo u pod, hmmm... ... samo bi onda poslje svake vožnje Željko
Nema problema Željko, i meni je drago da je lijepo ispalo...Kako bi se ono reklo " to the club" .To su gore 215, ne :Kad se vidimo naravno i koju slikicu napravimo.
Previše german style za moje gušte,ali bitno da je srce vlasnika sretno,to je jedino bitno! :ok:
:hehe: Mogli bi na jednu U Baderni sam
di da dojden? kad?
treba to vidjet uzivo pa onda komentirat,kad budes u Lovranu zovi na pa da izvidim malo..
subota popdne ili nedelja
nedjelja dolazimo anke Branko i ja
Previše german style za moje gušte,ali bitno da je srce vlasnika sretno,to je jedino bitno!
Ova felga je stvarno dobitna kombinacija za 156icu , meni sad baš izgleda prepredobro alfica , isto kao i od kolege Val_fist-a , e sad jedno je kad se vidi da se može još alfa spustiti a drugo je kad se sa tim autom morate svaki dan voziti po drndavim i rupo-ležeće štrimfastičnim prometnicama, a znam dobro da su i po Rijeci jako slične kao i po Zagrebu i bližoj okolici
bas si dobro rekao na parkingu je sve to ljepo i bajno,al kad izadem na cestu sam sebi hebem sve po spisku sto sam ga spustio i stavio felge 18,samo cekam kad ce mi bubrezi izletit,zaobilazim sve rupe,sahte izgleda mi voznja koda imam 3 promila u sebi :hehe:
Uploaded with ImageShack.us
Mrakić Željac
kada ćemo uživo vidjeti tu ljepotu : :
sutra : i Saša dolazi : gokardi u Preluci :
(Image removed from quote.) (Image removed from quote.) (Image removed from quote.)