0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
ziva istina jedni npr. za toyo t1r tvrde da je predobra, a drugi da bizim od toga, da je katastrofa, bla bla...isto za npr, GY F1....jedni govore kupuj, drugi ne kupuj.....i tako nikad kraja...pa ti sad budi pametan....u zadnje vrime nisan u nikoga cua da je prezadovoljan jednon gumom...ili je plasticna, ili je losa po kisi, ili je skupa, ili se brzo trosi....svakoj gumi se nadje mana....katastrofa :rolll:
evo prilike za nekog ko oće dobre gume, prodaje dečko s honda forumagume pirelli p7,195 55 15 stare 2 mj,dot3108,za 1300kn ili mijenjam za mobitel sony erikson ,091 3312-895
Niti jedna od tih guma nije plafon (zapravo se vrhunske gume u tim dimenzijama više i ne prave) normalno da svaka od tih guma ima manu, ali ako su one manje od prednosti onda to nije problem.GY sigurno ispred Toya (što ne znači da je Toyo loš samo da to nije nikakva ultara performace guma kao što neki misle ili kao što šara prezentira).Možda bi čak bilo najbolje da ideš na Bridgestone (vozio ju neki 40+k km na Toyoti) jer je to najbolji kompromis performasni po suhom, mokrom, udobnosti, trajnosti...
daj link oglasa, regan san tamo ali ga ne mogu nac...
http://www.hondafanclub.hr/forum/index.php?showtopic=26386&hl=pirellija bi ovo uzeo na tvom mjestufrend ima na accordici te P7 i jako je zadovoljan
prijatelju ovo je kroz 55 visina i ona je mučo mučo skuplja
ma znan...ove GY bi dobija u 195/50/15, to san zabor napisat....ali tih 5mm meni apsolutno nista znaci
eto naucija san i nesto novo al svatili ste poantu....nije mi bitno jel 195/55 ili 195/50...mislim da nece bit neke velika razlike...osim u cijeni
ako nema neke razlike zašto onda postoji? Na nekim autima zbog onih 5 guma neide gore! :rolll:
Koju dimenziju zimskih guma da stavim na auto 15 ili 16(koje tocno dimenzije) ... dosta mi je vise sklizanja zimi kad prođem Velebit ..
185/65/15, pokazala se najbolja,dovoljno je uska da savršeno vozi kroz snijeg, a još uvijek dobro drži
onda uzmi ako je tako dobra
zimske ili ljetne :
ak niš drugo, bar je šara dobra...
a gledaj ista mi je cijena kao pirelli p zero nero a nisam pametan sta uzet :rolll:
ak je ista cijena, nemaš kaj razmišljat... pirelli