0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
alo ekipa,evo nakon brda stvari koje sam promijenio na alfi dolaze na red gume pa mi treba savjet.1. necu se spanati po zavojima i ludirati 2. bitno da nisu skupe - previse jer mi za sada nisu prioritet - uredujem mehaniku i motor sadasnja dimenzija je 185 65 14Koju gumu da stavim gore da je okej i gdje se nade najpovoljnije - mozda je i slo opcijaFala
bridgestone turanza er300ja sam ih platija prije godinu dana 420 kn/kom ugodna i tiha guma sa dobrim performansama i na suho i na mokro, ne troši puno se ako se umjereno vozi
jesi ti stavija na auto one svoje yokohama
Prije dva mjeseca cca, ako me pitaš za review mislim da sam napsiao na nekoj od predhodnih stranica. Ono najbitnije guma je super upravljiva i puno udobnija nego što sam očekivao!
evo preporuke http://www.imexcar.hr/nexengume/trazilica.asp?txtSirina=185&txtVisina=65&txtPromjer=14&Submit=Tra%9Eija sam imal n2000 i samo pohvale..
Ici cu sa ovom, dobra je cijena i jako dobro izgleda guma - e i imaju dostavu u cijeloj RHHvala
dali tu ruzi guma. meni je bila bucna za popizdit
Nisam primjetio, a to znači da nije. Da li je tvoja bila polovna?
i još je njegova bila 18"
ma i bila je vec poliplasticna pa je i to jedan od razloga ali kao i takva je dobro drzala takko da vjerujem da nova drzi brutalno
koje gume kupit : znaci netreba mi guma koja drzi predobro a nestaje na ocigled kao naprimjer potenza re050 nego guma koja ima solidna svojstva i koja ima duzi vijek trajanja jer ne divljam pa bih htio ih imat sto duze pa da cujem iskustva
moje iskustvo sa michelin premacy je pozitivno s obzirom da su prednje morale svašta trpiti....
evo da se ja javim. Uzeo prosle godine BF-goodrich Profiler 2 i nisam pozalio. Gazio ih cjelo ljeto (brutala teska po Pagu hehe jadne gumice) i jesen. Cirka 7k km su presle mozda i sad ovih dana idu opet gore jer sam htio do kraja iskoristi zimske koje treba mjenjat tak i tak. Gume su jos ko nove samo cu zamijenit straznje za prednje jer ove sta su se vozile odozada ko da su iz trgovine izasle nedavno ><. A naravno o gripu da ne pricam
haha da se nadovezem. Danas iso promjenit gume i stavljam ih ja u gepek kad ono skuzim da u jednoj gumi zabijen ŠERAF! WTF??? haha ja pretrnuo. Izvuko seraf van i odnio ga majstoru ovaj zakrpo. Sva sreca da se dalo zakrpat jer je guma ko nova. Inace samo da prenesem iskustvo, kada vam vulkanizer stavlja one utege unutar felge probajte mu napomenut da ih ne stavlja pre blizu unutarnjem rubu jer ce grebat . Ja sam moro saznat na hard way.
neće grebat ako je meštar pa stavi tanje utege
Zna li netko nešto o gumama toyo r888, kakve su i dali se brzo troše,u planu su dvije prednje pa da se raspitam prije nego što ih kupim
Moram još malo razmisliti, ali guma je zakon samo ako kažeš da se previše troši onda neznam.Mislio sam je kupiti zbog streetracea ako budem išao ali još ću vidjeti...
neče ti takva guma niš pomoč za street!