0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Piše i ovo, pa istražte:www.gume.com.hr je internet ponuda dionickog društva Delticom , Hannover, Njemacka.
ovo sam zvao i navedene cijene su sa pdv-om i besplatnom dostavom(osim za otoke i za jednu gumu) no fora je u tome sto se mora naruciti online,uplatiti unaprijed na racun i mora se cekati najmanje tri tjedna da stignu gume ja sam odustao odmah
Drustvo da pitam da li je iko na forumu cuo ili imao kineske gume marke BCT :nasao sam svoju dimenziju 215/45/17 za 59 eura ali nemam pojma kakve su
inače ta firma pretežno proizvodi gume za viličare i radne strojeve pa ti vidi :hehe: :hehe: :hehe:osim ako ne voziš IMT-539 onda kupuj
RA050 ili 050Akoje su razlike?? osim cijene
RA050 simetrični profil050A asimetrični profil, dakle nutarnji i vanjski rub su različiti
to znam.... nekaj vise o njima???koja je bolj a tak to
Zagy RE050 vrhunska guma, najbolja u klasi, vozio na njima, znam nekoliko ljudi koji je imaju i svi kažu samo pumpaj i
050A je vrhunska,,,050 je cisti prosjek
Bas gledam te gume u A3M u slo....koja je ubiti razlika osim ovog slova A sto se tice performansi,dali je ova A nesto meksa ili : :
mislim da trkaće gume imaju oznaku širine i visine iskazane u mm...dok cestovne imaju širinu u mm, a visinu u postotku od širine.
prvo ti je visina u mm, od boka felge do kraja gumedrugo širina u mmtreće veličina
danas montirao Pireli P zero roso ali udimenziji 225 /50 x 17 na 166 i stala je bez beda udobnija je od 225 45 x 17 a misli da će sigurno bit bolje od dossadašnjih Barum Bravurisa 2 225 45 x 17