0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Koju dimeneziju zimskih guma trazim za svoju alfu 147 u 16 coli .. sad imam ljetne 215 45 17 .. ili da stavim cak 15 sta vi mislite
jel ima tko iskustava sa gumama nexen i kumho?
jel tko upoznat s ljetnim avon-om zv5 :
Evo danas sam prvi put isprobao Savu Eskimo u malo tezim zimskim uvjetima, i zbilja moram rec da je guma fenomenalna... Prosao sam u jedno brdo di nitko prije mene nije uspio, tragovi su samo do pola brda, jedino sam ja prosao skroz A jos sam ispred sebe gurao snijeg jer je -jka dosta niska...
...vidish ja sam se danas razocharao u ove svoje GY ultragrip performance... ...ulaz u svoje dvorishte (koje je pod velikim nagibom) sam sa Savom eskimo s3 uvijek preletio, dok sam danas zapeo na pola...tek iz nekoliko pokushaja sam uspio (sa vechim zaletom)... :rolll:...e sad neznam jel to ipak zbog dimenzija, jer su save bile 195/65R15 (koje sad zhena na 147 koristi), a ove su 215/45R17... :
mene ove nove zimske barumke polaris 2 super služe ,iskopavaju bez beda iz svega i koče OK ,jedino nisam našao 55 dimenziju pa sam nabacio 195x60x15 ,zna malkice zaribat u unutarnju plastiku kad smotam pun krug....
pa uvijek je bolja uza guma na snjegu nego sirja...
na 33ojku ide 195/50/15
...vidish ja sam se danas razocharao u ove svoje GY ultragrip performance...
A znam...ali kad nema...tj ima ali cijena je x2 od ove za tu dimenziju
...ma znam, ali ipak ochekujem za gumu koja vrijedi skoro 2000 kuna / komad, da prelazi sve snjezhne zapreke, u kojoj god dimenziji... :rolll:
ja ima na audiu 205/55/16 ug7...čini mi se dosta zatvorena guma tako da baš i nije nešto previše sjajna po snijegu...
cijena ti nemoru uviek znacit i kvalitetu,,, zato ja nis ne isprobavam previse i idem na sigurno sa provjerenim..
ralica
...ma ok, u ovom sluchaju je dimenzija napuhala cijenu...
Jel imao tko 215/35/18 na 8,5 felgi? kako bi to stajalo?