0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
( po tome se vidi kvaliteta izrade katastrofa)..Kad je katastrofa, kad ih je puno ili malo :
evo info za one koji misle stavljati savu s3 u metro-u je akcija ako uzmete 4 gume imate 35% popusta. i jos ako mozete na R-1
ma čekaj, hoćeš reći da zato što ih na good yearu i pirelliju ima da su gume katastrofa :
Ne bi trebale uopće bit prati malo druge brendove tipa yokohama,nokian,toyo....nema takvih falingi završna obrada je vrhunska
Prošle godine sam kupio nove Pirelli P Zero Nero i bile su pune tih "dlačica" od lijevanja, a isti je slučaj i s P Zero Rosso koje sam isto gledao taj put kad sa kupovao gume. Pošto su obadva modela dobila vrhunske ocijene na većini testova prošle godine ne mogu se složiti s tvrdnjom da su to loše gume, vjerojatno je postupak ljevanja različit pa kod nekih te dlačice ostaju, a kod drugih ne.
Završna obrada je jaaaaaaako bitna stavka pri kupovini gume
...moram ipak rechi, da ono kaj koshta i vrijedi...mislim na ove zimske GY UltraGrip Performance...
stavio 4 kom... i stvarno vrijede... Semsooo.... kol'ko Prada 205 55 16 u H (ako ima) : 800-tinjak cuna a? aj reci da jest! pa da idemo put Zone...
jel netko spomenuo cevape : :
imam pitanjce... sad kak sam namontirala nove zimske gume, znam da su mekše od onih mojih 17" ali svejedno imam neki ludi osjećaj da mi guza bježi, kao da hoće preko nosa... jel to može bit da su mi zadnje gume prejako napumpane ? Ili premalo ?
zanošenje je normalno dok guma ne napravi par kilometara zbog masnog sloja bit će sve ok
imam pitanjce... sad kak sam namontirala nove zimske gume, znam da su mekše od onih mojih 17" ali svejedno imam neki ludi osjećaj da mi guza bježi, kao da hoće preko nosa... jel to može bit da su mi zadnje gume prejako napumpane ? Ili premalo ?na koliko bi uopće preporučili pumpati zimske 205 / 55 R16 za moju uljaricu :
Imao sam i ja osjecaj da su gume cudne i da mi je nekako "pipkav" osjecaj na volanu. No nakon sto sam ih provozao malo ne mogu reci da osjetim neku veliku razliku izmedju tih i ljetnih ...
Ja sam uzeo zimske Nokian W, valjda će biti dobre