0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja mislim da je Obilićevo šije i to dobrano
...recite vi kaj hochete ali: "SIEPA - agencija za strana ulaganja i promociju izvoza republike Srbije proglasila je TIGAR MH za izvoznika godine u 2004."...
:
a šta misliš da je drugima jasno?!
Ne zaboravit i Taurus i LingLong na njih se opako može računati jer rade ultrakvalitetnu robu
imal ih moj frend i veli da su jako dobredi ih ima za kupit?
ima ti pored moje stanice di radim, zastupnici su za yokohamu
@devil oni tam kaj imaju Citroene? Na njih msilis ili na metaliu commerce u vlaskoj
gledal sam malo prije ima u automehanici... ali nema te gume u dimenziji koja meni treba....
Zagy, jesi li na ovoj starnici to gledao:: Automehanika d.d. :: internet trgovina :: web shop :: YOKOHAMA
bas ta stranica,, 225/45 R17 mislim ima guma tih dimenzija ali nema ove koju bi ja
Drzanje vjerotan ko da su od kamena.
uzmi onda od 16 cola
pa izrazem rub i pripasem,,
možeš i tako, tak i tak se polako voziš pa ti nebi ispala sa felge
ma odma budem slozil run flat gume,,
uzmi ovu i napiši svoje ime ili kaj hočeš več :: Automehanika d.d. :: internet trgovina :: web shop :: YOKOHAMA
ali da te rastuzim nema dimenzije,,,
Ja sam svjestan svoje svjesti a ti vjerojatno neznas koliki ti mozak moze napravit rekord, nemoj mislit da je Yokohama nesto od gume, hvali te ta sranja jer nemate za bolje pa je i to dobro.
da , čim se netko ne slaže s tvojim mišljenjem i/ili ga argumentirano pobije odma je jado i nema para :hehe:
Mozemo argumentirat i razglabat do bola ali nemoj mo se vrijedjat, vidim da vam je preslo u naviku oko mojih postova vrijedjat pa sam i ja poceo nekom mjerom koja najvise boli ...