0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Nije istina, nego 235/40/18, neznam odakle ti ta informacija, ako mislis na tvornicke onda je moguce ako gledamo sto sam ja kupio onda je nemoguce jer sam uzeo 235/40/18 a znam i zasto, TI oprema je spustena 2cm i ima 19", a moja 159 je 4-5cm spustena i onda je trebalo ic 40 da nebi tuklo.
na 159 tvornicka guma u 18" je 235/45/18 ,,kako ti je 164 rekao
dal netko zna gdje ima kod nas za kupit GY asymmetric :
U vulkalu Ali ta guma se ne proizvodi ispod 17"...
jos jedno pitanje- dal je 'ko probao GY exellence :
Dakle, -cestovne gume, ljetne, 215/50/17 po mogućnosto sa višim brzinskim indexom.-Da se uklope u cijenu do 250EUR po komaduima li neko nekakvih prijedloga..
jel zna tko kakve gume dimenzije 215/40/17 a da su bolje od GY f1, one su na najboljem glasu a meni nisu baš drage, imate li kakvih iskustava
Imam ti sve 4 gume Bridgistone potenza R050 A 225/50/17, presle tocno 9882 km u roku 5 mjeseci, stanje im je stvarno odlicno i mogu jos sigurno prec min. 20000km ako ih ne saatares slajfanjem...
ja kupujem samo nove i iskljucivo nove gume.potenza mi je vrhunska guma, ali sam mislio probati nešto novo, nešto divlje ovaj put..možda Nokian ili slično
probaj ove IM EX CAR - Varadin - Nexen gume, uvoz vozila, prodaja, ugostiteljstvo i graditeljstvo
bježi od toga, to je govno.
imal sam tj jos su uvijek na 15" n2000 i jako sam zadovoljan bil sa njima...
znači da ipak nisu g.......
za koji auto ta dimenzija??
moja preporuka ti je toyo proxes t1r ili gy f1po meni optimalni omjer ulozeno dobiveno pozz
Big SAint sta si imao neka losa iskustva sa toyo proxes??? :
Uistinu sam razočaran sa gumom po kiši (već sam i sebi dosadan sa tom rečenicom, ali takva su moja zapažanja). Ostalo je ok i guma se dosta troši po rubovima što je vjerojatno do mene, a ne do gume!