0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
meni treba 205 40 17racunam da me i nebi izasle tako skupo
1000 kn komad za 225/45R17 Y94(Image removed from quote.)
tko ima iskustva sa gumon kumho ecstaako mi moze reci iskustva i tko je dobavljac i cijenu po mogucnosti?hvala
kupil sam ih u 4 mjesecu i 2x bil na grobniku... napravil 20k i prednje sam potrosil 4mm a zadnje 1mm
Imaš u Plodina u Njivicama na akciji! A pošto san sa kupija nove cipele za moju Alfulju moran kupit i čarape i to će sigurno bit BF GOODRICH G FORCE PROFILER ma jerbo cijena in je skroz ok,u Auto antonija u splitu dođu 1145 kn sa balansiranjem tako da je odluka pala i u petak bi triba ić po njih ko Bog da!
Bok, pošto mislim stavljati nove gume na zanima me koje preporučate, ali da je omjer kvalitete i cijene podjednak, znači ne najskuplje i di kupiti? Dimenzije 195/50/15
prebačeno iz 145/6 teme
Koju dimenziju si uzeo?
Nisan još ništa otišle mi pare na Group Buy sa alfisti.net hehehehe Niko šta ti se mala oonako udebljala?
...a ja se pitam šta s' ne javljaš :rolll: :
Stavio sam cetri nove gumice 235/40/18, Dunlop GT max max, drze toliko da bi se prije izvrnia na krov nego prokliza , super gume
Misliš na Dunlop SP SportMAXX GT ?? Ja sam imao Dunlop SP Sport 9000, i izlizane su držale vrhunski. Sve najbolje o Dunlop-u !!
Vjerojatno su te, druzio sam se s njima svega dan prije nego sam otisao u Thailand, ali sve pohvale i za to malo druzenje. Inace se moram pohvalit da su upale i 4 nove Tomasonke na Alficu, dolazim s njom tek na Splitski mega susret, sve ce bit ko po urici...
Jesi zatamnjivao stakla možda?
na 159 idu 235/45/18