ma ljudi, dobra guma nemoze trajat 100000 km, najbolje gume su one npr na formuli 1, a koliko setova oni promijene u jednoj utrci samo zato što se najbolja guma najbrže troši.
to nikako nemože biti minus za kupnju, nego obratno, treba uzet gume koje se brže potroše ali si siguran da ćeš imati gripa u svim uvjetima osim po zimi naravno treba zimska guma.
iz mojeg iskustva mogu pohvalit Toyo T1R također sam ih imao na 146 i guma je odlična, samo riječi hvale.
kao i dunlop FastResponse jer je za razliku od mišelinki koje su bile na ovom fiatu mojem dunlop se pokazala kao guma, a imšelin energy koje traju kolko hoćeš (minimalno 60000 km) ali su ful nesigurne na cesti...........u svaki zavoj ulaziš "ko po jajima" moraš paziti..............ko voli nek izvoli
ali nakon što sam stavio dobru gumu na autu tek sada vidim koliko to znači, a preporučujem taj vulkal zato što uvijek imaju neke akcije di se ful isplati kupit gumu jer ćeš uštediti 20-25 %
sigurno kod njih, trenutno su te dunlop na akciji drugi mjesec možda toyo, ili neka druga-
još jedna stvar, prije malo više od godinu dana mijenjao sam kod njih gume i sad ono dodjem i pitam kaj bi mi preporučili. kažu oni imamo good year excelence, 530 kn po komadu sa dušikom unutra (dimenzija 195/65/15) i ja reko ajde može
te gume su se također odlične pokazale, čak po meni i bolje od bridgestone potenza koje su se mijenjale, doduše bile su malo potrošene.....
ali dan danas ja nekad vozim taj auto nakon 15000 km sa good year-kama gume još drže odlično, ali su malo skuplje.....ja sam ih platio na akciji 530 kn ali im je sada cijena bila 750 kn u dimenziji 185/60/14, znači da se vidi koliko se ušparalo samim akcijskim popustom u VULKALU
pozdrav