Opet belaj oko S3 sa pljus ili brez pljus..

Shvacam da ovima sto voze vecinu po bljuzgi, mokrom, gradu i to Sava nije top, slazem se..
No za ZIMSKE uvjete vec je netko napisao a ja sam isprobao vjerujte sve, bas sve zimske ce pokopat na putu na/u snijegu kada je zatrebate ona je ta koja vas izvlaci iz nanosa snijega,krece na uzbrdicama, ne staje ne proklizava da morate stat, koci po ledu i snijegu kako vec kolega naveo kao da ima cavle u sebi.. Kazem, dokazao sam samo jos Nokian mi s njom moze se parirat u snijegu ovo ostalo za sveje bolje,slazem se ali snijeg NEMA bolje..
Znaci ja koji nemogu birat dan,sat,uvjete na cesti,vremwnske i sl.kada krenem na put toliko sam siguran kada pada, zapada, stane sve ja sa S3 idem do te granice dok snijeg nw podigne auto i gume vise nemaju trakciju. To je tesko opisat za voznju gradskim dionicama i gdje se cisti, kolega jedan vidim da je iz Travnika i on zna koja guma se samo kupuje i montira svima na Vlasicu, Rostovu, koji imaju vikendice, apartmane i gore su po uvjetima i voze kada netko nesmije izvuc auto iz garaze..
Takve uvjete smatram zimskim za zimsku gumu a za sve ostalo je all season guma..
Opet sam se uvukao u temu a bolje da s djecom gledam tv i uzivam..

Tako da s Pasatom 4 motion ja nisam prosao kroz Kupres jer su bile "brand" zimure od prijasnjeg vlasnika a mene stari zove on s Lagunom automatikom sa S3 pita di sam on na granici vec na Kamenskom..
E sad sam ja taj jad svoj sve trebao snimiti i prezentirati da bi netko vjerovao, ali znaju i vjeruju oni koji su savu testirali/isprobali u takvim uvjetima..
I pamtim jos uvjek te dane pogon 4x4 i mene jadnog ukopanog na Borovoj Glavi.. O sine, jadnice i to si dopusti..
Sta smo ono rekli, hit ovog ljeta Lidiija Bacic i Uhp2..