0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo Avon ZZ3 koje su ispočetka stvarno bile ok i tihe i držale super ali pad performansi skoro odjednom skupa sa bukom 😨 ovo je bar 25 milja odvozilo ali potrosile se mozda do pola cak ni toliko tako da ja dajem prednost boljim markama nebitno ako će se brže trošiti (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
neznam da, prednja desna jos ima ožiljke po rubu od lakta u BL
Uuuu pa te ce se prodat samo tako jos pod "vozene jednu sezonu", a onda ce se sretnik u lokalnoj birtiji na terasi hvalit "eee sto sam uzeo gume za sicu, mesa jos koloko os... vrhunske..." gledajuci prema autu kojemu je sad full ajnšlajg prema njihovom stolu da se dive sari, a svi skupa ce se potajno pitat kak on uvjek nadje tak dobre stvari, bas je sretnik... za par dana (subota navecer) zavrsio u sancu...
To su neke kineske plasticarke?
https://www.gumelider.com.hr/guma-automobil/hifly/
u čemu je kvaka da su tako jeftine? koliko vidim većinom su im sve cijene smiješne...
Gume su ko i zena Svako bira sa sebe i nek se jebe sa onim sta je odabraoAko je nekome hilfy super drago mi je zbog njega jer je jeftino kupio gumu Isto tako ja znam sta sebi budem kupio Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Apsolutno me zapece kozica sta je neki tam napiso i apsolutno me zaboli kurac šta vi mislite o hiflyju... Ja vas namjerno tu prcam cijelo vrijeme s tim hiflyjem jer ste ko mala djeca.... Gledajte svoje dupe i svoje aute i trošite svoje novce a nemojte se petljat u tuđi džep
I ti se petljas u tuđi dzep kad propovijedas kako se skupe gume ne isplati kupovati...
Ajd sta se palis odmah Te gume nisu za mene. Ako je tocno ono sto je covjek napisao ja bi te gume morao mijenjat na mjesecnoj bazi. Jel to isplativo? Nimalo. Uzmimo da sezona traje 6 mjeseci. 6x1400 kn = 8400 kn. Kontice u Sloveniji kostaju nesto oko 130 eur sto je 975 kn sto iznosi 3900 kn za set. Izdrze mi sezonu bez problema. Za sljedecu moram kupit dvije jer prednje ubijem. Zadnje duraju dvije bez problema. Negdje ima logike kupit jeftinije stvari, negdje ne. Ja vozim duge ture u komadu, vozim brzo i po svakakvim vremenskim uvjetima. Meni guma mora biti top. Nisam ti nigdje sugerirao da ne kupujes niti te popljuvao, a nije niti itko drugi koliko primjecujem. Tvoj auto, tvoja lova, radis sto te volja.
Pa damo cu ti rec da nije tocno... Tri frenda mi na alfama imaju te gume, sad će i četvrti...svi su prezadovoljni za te novce... I sad treba vjerovat nekom šta je napiso na tyre review
Koliko su kilometara zadovoljni? Ja u prosjeku radim 10000+ mjesecno. Sve su dobre dok su nove. Neke pocnu skijat nakon 5kkm neke nakon 10, a neke duraju 40
Kolega na sw q4 je napravio preko 20k i drže kak su držale i nove... Za ostale ne znam tocnu km
Onda bi trebale biti ok
Gle normalno da guma nije u rangu premium gume... Ali za te novce joj apsolutno nema ravne... Jbg, i najmutaviji kinez nekad pogodi smjesu i šaru...a opet iskreno, siguran sam da se proizvodnja gume u kini i kod nas pa cak i materijali više uopće ne razlikuju... Bavim se ribolovom pa znam da je tako tamo slučaj... Svi blankovi za štapove i većina rola dolzi iz kine i proizvodnja i kvaliteta proizvoda je stvarno na razini