A bas me zanima kakav je federal 595
Ima više vrsti, običan SS pa EVo pa RSR
Imao sam SS, dobio ih prije 3 godine za 196E sve 4 komada u 225/40-18, poklonjene zapravo
Na hladno nema baš gripa, tople drže ok za tu cijenu, ali je problem po lkjeti kad je vruć asfalt, gume ne drže, znaći po vručinama gube grip, ljepše drže u jesen kad su zagrijane nego ljeti zagrijane.
RSR je super, drži pošteno guma, samo ju treba zagrijat prvo, malo smeta kaj znaš da imaš "konkurentnu" gumu a nemožeš odma gasirat po zavojima kad te netko izazove, ali bučne su skroz :

Evo mislim da je nešto bolja od SS ali nema V šeru pa nije bučna, vjerojatno za svakodnevnu upotrebu ne previše zahtjevnog korisnika odlična.
Čitam ovo za hankook i ove ostale takve marke, imao sam godinu dana stare v12 koje sam dobio s felgama, probao ih vozit na 156ici još na 17, mene to nije nimalo oduševilo, pa mora guma držat po zavojima kad se misliš izganjat, fali joj gripa, nije to u rangu contia ni blizu, ne vozimo reli po cesti ali ima dionica nenaseljenih s idealnom cestom i zavojima gdje potegneš malo, tu tek skužiš da jedina prava 17" gume je ond apreko 1000 kuna. I federal obični SS drži recimo dovoljno, ali kad je složen ovjes bar malo onda vidiš da te jeftine gume ne prate ostatak, a da ne govorimo kad se složi kak spada. Over