Nisi trol zato jer imaš drugačije mišljenje. Ali ovo nije stvar mišljenja.
Ja svoje "mišljenje" temeljim na 10godina u gumarstvu, na radu u gumarskom laboratoriju, ispitivanju, istraživanju i razvoju smjesa za gumarstvo. Na suradnji razgovoru i učenju od stručnjaka u gumarstu...
Ti svoje temeljiš na citatima sa foruma.hr.
Pa daj više sjaši!
Živci su ti otišli skroz. Naravno da neću "sjašit". Tvoje reference i tvoje samohvaljenje ne zanima nikoga. Nemoj govoriti o tome kako si ti veliki znanstvenik koji projektira gume nego objasni konkretno svoje tvrdnje.
Dakle, ako smatraš da nije točno ono što ja navodim i argumentiram za energy saver gume onda ti konkretno
argumentiraj. Dakle, nemoj pisati o sebi i svojim velikim referencama, nego argumentiraj na način: "Te gume nisu loše po kiši, naprotiv dobre su zbog takvog i takvog sastava koji je bolji od primjerice sastava xxyy radi tih i tih svojstava, a ktome su šare takve i takve što pridonosi izbacivanju vode, boljem prijanjanju, gume su manje mase od prosjeka radi toga što sadrže takav i takav materijal, manji je otpor zraka zbog takvih i takvih šara, bla, bla...".
Eto, nadam se da sam tebi kao znanstveniku uspio objasniti što znači dati argumentirani odgovor. Mani se navođenja vlasititih referenci.