ali neće više da rade tako od oka, samo ako imaju zapisano u onim svojim knjigama...jedino priko veze ili podmazat malo...inače atest
Evo da se malo opet nadovežem... naime, u 2 STP traže knjigu vozila (BTW, ja sam svoju zagubio, a pošto imam verziju na kompjuteru, isprintao sam tu stranicu s dimenzijama guma, ali oni žele baš knjižicu, ili još bolje potvrdu ovlaštenog servisa AR koje gume idu na dotično vozilo), i bez toga ne žele upisati išta. U ovom slučaju, ako i upišu to iz knjige, nema šanse da će upisati neku sličnu dimenziju (netko je na Forumu spominjao 10% +/-, nema šanse)... dakle u mom slučaju treba prvo upisati iz knjige 235/35/18, tako da nema šanse da će upisati recimo 225/40/18, koje su inače jeftinije duplo...).
Međutim, bio sam do jednog vulkanizera koji prvo nije vjerovao da postoji dimenzija 235/35/18, i onda je ušao malo na net i našao da njemački TUV odobrava dvije dimenzije guma meni za auto, i to ta 235 po knjizi, ali i 225/40/18, dakle službeno odobravaju tu dimenziju. Pitanje je sad hoće li u HR priznati tu njemačku odredbu.....