0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...al gledam malo taj prihvat same leche...nekak mi se chini da bi se to moglo bez problema ugraditi u kuchnoj radinosti...nema nekog posebnog ljepljenja, nego se samo stavi umjesto H7 zharulje...naravno, treba rastaviti far (shto sam vech 2x radio) i ugraditi sa unutarnje strane......ako je tako, ugradjujem leche za 100€...
već su stigli... znači pravac c-mod i to je to
nisu,,sljedeci tjedan
Angeleyes ja ne bi ni spojio.....seljački mi je to...BMW fore
mislim da ne bi ni ja...iako bi bilo zgodno prvo vidjeti kako to izgleda na 156ici necijoj
Zakon je 156-ica a i farovi, ovo bude bomba kad stigne, svi hoće ksenon i leću na 156-ici pa i ja:)Kolko vidim ova ima i instalirane perače farova?
Samo malo, ako je svijetlo bi-xenon znači da je ksenon za kratko i dugo, a šta sa original dugim-H1 :
Možda sam malo glup , ali teoretski ne bi li se moglo ugradit xenon samo za kratko-znači umjesto H7 na čije mjesto iovako dođe leća, a dugo ostaje H1. Zašto xenon u leći mora biti bi-xenon :
znam ja da nemora biti nego je naslov i ponuda sa bixenonom pa sam pitao onda da li se može ugradit samo kartko xenon tako da mi dugo H1 ne smrdi po faru bezveze p.s. navodno treba neki pretvarač ako hoćeš posebno kratko xenon i posebno dugo xenon- nekakva frka je oko toga