0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Danas promijenjeno ulje u motoru i filter Prvi put sam stavio Castrol Edge 5w40 Turbo diesel kojeg sam dobio po povoljnoj cijeni pa da vidimo...(Image removed from quote.)No više od toga me "čudi" slijedeče:i nakon 140.000km sa spuštenim i tvrdim autom, distancama, velikim felgama i niskim gumama, vožnjom po svakakvim cestama, ...originalne ruke, vilice, seleni i ostalo još uvijek BP nema nikakvog lufta, sve štima NeA ja već pitao majstora koliko novca trebam pripremiti za popravak :hehe:
Zar ništa ne lupka ili škripucka :
Ne Baš sam rekao majstoru da mi malo bolje pogleda kakva je situacija sprijeda i straga jer mi se i nakon ponovnog balansiranja guma javljaju nekakve čudne vibracije na volanu (samo kod određene brzine) : govori da bi tome ipak trebale biti uzrok gume, jer su već dosta istrošene, stare, i imaju male rubiće u profilu Odmah je rekao da su sa BMWa, zadnje pogonske (stvarno su bile) kako je samo znao : :
Danas promijenjeno ulje u motoru i filter Prvi put sam stavio Castrol Edge 5w40 Turbo diesel kojeg sam dobio po povoljnoj cijeni pa da vidimo...(Image removed from quote.)No više od toga me "čudi" slijedeče:i nakon 140.000km sa spuštenim i tvrdim autom, distancama, velikim felgama i niskim gumama, vožnjom po svakakvim cestama, ...originalne ruke, vilice, seleni i ostalo još uvijek BP nema nikakvog lufta, sve štima A ja već pitao majstora koliko novca trebam pripremiti za popravak :hehe:
No više od toga me "čudi" slijedeče:i nakon 140.000km sa spuštenim i tvrdim autom, distancama, velikim felgama i niskim gumama, vožnjom po svakakvim cestama, ...originalne ruke, vilice, seleni i ostalo još uvijek BP nema nikakvog lufta, sve štima A ja već pitao majstora koliko novca trebam pripremiti za popravak :hehe:
Mozda si pisao o tome, al da ne trazim jer je tema dosta opširna, jeli ti retrovizori imaju u sebi ugrađeno da se mogu preklapati ?
... jer mi se i nakon ponovnog balansiranja guma javljaju nekakve čudne vibracije na volanu (samo kod određene brzine) : govori da bi tome ipak trebale biti uzrok gume, jer su već dosta istrošene, stare, i imaju male rubiće u profilu
zanemarite komentare moje žene :hehe: Alfa Romeo 156 WTCC