prije par dana poskliznuo sam se i ključ mi je ispao na ulici, kad sam došao do auta i stisnuo dugme na ključu on je propadao i nisam mogao otključati na daljinski, primjetio sam da dugme propada i auto otključao mehanički stavljajući ključ u bravu (probao sam sa prtljažnikom i daljinski radi bez problema), pošto je alarm vrištao i signalizacija bljeskala, imao sam problem jer sam trebao pomjeriti auto a ljudi su me čudno gledali, rezervni klljuč mi je bio kod kuće ali on je samo mehanički... pošto sam morao skloniti auto sa ulice tražio sam i našao malu bravicu za elektronski ključ, gurnuo isti u tu bravicu i alarm se isključio...ključ sam odnio autoelektričaru i on je poslije otvaranja utvrdio da se dugme odletovalo te je isto vratio na mjesto i zaletovao, ključ je pri svakom pritisku signalizirao da radi...MEĐUTIM tada nastaju problemi, auto nereaguje na daljinski ( ne zaključava a ni alarm(meta sistem) ne aktivira se, autoelektričar nije rješio problem, uputio me u ovlašteni servis alfe, urade mi dijagnostiku i kažu sve ispravno ali opet ništa, odem u drugi ovlašćeni servis _ isto, poslije odem i u treći servis urade dijagnostiku, provjere kod ključa (posjedujem karticu sa elektronskim i mehaničkim kodom) kažu sve ok ali opet ništa i objasne mi da treba naručiti još jednu karticu sa kodom navodno moja alfa je 2003 prelazni model i ima 2 koda...pitam hoće li problem biti rješen , a oni kažu hoće ako je daljinski ispravan ??? imam osjećaj da oni nemaju veze ili me zamotavaju a već sam potrošio 150 eura hodajući od jednog do drugog...ZNA LI IKO KAKO DA RJEŠIM OVAJ PROBLEM i da reaktiviram daljinsko i alarm...
unaprijed zahvalan