0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
e jedno pitanje vi koji imate ove takozvane Twin brisače, kojih su dužina za 156 :
a koliko dođu oriđiđi :Znam da od Boscha dođu oko 270 kn Ne bi da traju 3 godine , za godinu dana Kupio sam jedanput za probu lijevi od 550 i desni od 530 i ovaj desni je vanjski dio bio barem 20 mm u zraku i plandrao ko ispuhani pimpač po staklu
ja sam jako zadovoljan sa original brisačima (imaju ugravirano alfa romeo), već su sigurno više od 2 godine na autu i još brišu bez problema i tihi su tako da bi opet njih uzeo kad dođe vrijemeLOŠA, ti brisači su pod tom šifrom kaj si napisao stranu prije?
Origigi "obične" metlice za 156 Giugiaro su 71802624.
a oni drugi su TWIN brisači?kaj su ti bili tvornički ugrađivani na 156??
Imam pitanje vezano za (ne)oglašavanje zvučnog signala upozorenja - otvorena vrata. Nisam vodio urednu evidenciju, ali mislim da se začuje možda tek na svakom četvrtom ili petom otvaranju vrata. Kakva su vaša iskustva?
nema do originalnih alfinih brisača u 6 godina, koliko sam imala 156-ticu, promjenila 3 puta i svaki puta dobila istu odličnu kvalitetu
koliko ulja ide u 1.9 jtd 77kw? i koje da ulijem, WR ili koje drugo
Ja sam stavio prosle godine u 3 mjesecu Valeo aero (ili tako nekako), bili su oko 300-400kn (ne sjecam se tocno), za sada su za svaku pohvalu, necujno rade, cak i na malo kise, odlicno brisu i na brzinama preko 160km/h, imam osjecaj da puno lakse klize po sajbi od serijskih koji su bili gore.Jedina zamjerka je sto indikator promjene (koji je na njima) svijetli jos od 6mjeseca iako oni jos uvijek brisu kao i prvog dana.Moja preporuka za navedene
meni nikad na ovoj ,a ni na 1.9 koju sam imao....samo lampica svijetli
kad skines ta 2 vijka imas ispod jos 2(2 matice) koja odvrnes sa 10 gedorom
i jedna je ispod kvake uz ona dva iza zvučnika!
Nisu matice nego šarafi...