heljp pljiz, imam alfu 156 1.6 i auto mi super radi, kad ga stisnem jednostavno leti, i na 16" feljgama po satu je postigao 210kmh na autocesti

.
A sad problem, uzasno je trom na niskim okretajima, al uzasno trom, do 2 500 kmh auto jednostavno ne ide, i to u prvoj brzini, znaci krecem bez gasa, i stisnem gas, i auto nista, sporo ide do 2 500 i onda kad dodje do 3 000 - bum !, auto poleti. E sad, motor je ok, ovak opcenito, a jos nije bio pri mehanicaru, pa sam ja mislio, moze tolko lonac utjecat na niske okretaje ? Ima predimenzionirani protocni lonac (boli glava od glasnoce) kojeg mislim uskoro promjenit, jel mogu ocekivat da mi onda lijepse vuce na nizim okretajima ? Il je moguce da nesto nije u redu sa autom, inace, nije uvijek tako slabi, nekad onak solidno povuce od nizih. Pa sam mislio, ipak je tezak auto, pa mozda preslabi motor i to normalno ? Ili ?
Usporedjujem ga sa slabijom i laksom bravom, koja u četvrtoj na 1 500 povuce ko luda kad zabijem papucicu do kraja

:
mislim, auto je ovako super i brz za tako malen motor, al ovo je katastrofa. sad vec sumnjam na kvacilo. (koje nije u najboljem stanju)