0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja sam mislio da su ovo SP3 sicevi, no vidim da se prodaju sad na forumu neki SP3 koji ne izgledaju ovako. Koja je shema? Razlika u godistu?
moji su takvi samo platneni
najljepsi sicevi
Tko je ovo mijenjao da cujem dali se mogu samo seleni promjenit ili moraju ici stange kompletne :od cega bi mogli seleni pasati :
Možeš mijenjati i selene posebno, i koliko se sjećam različiti su za prednje i za stražnje štange.
vidio sam da su razliciti ali gdje naci selene i za koji stroj :
Imaš u skoro svakom dućanu, a traži za Alfu 156 (eventualno ih prije izmjeri sa šublerom da budeš ziher), ali isti su i za GT, 147...
...mislim da su seleni isti, a različita je samo dužina štange (prednje i zadnje)...
...po eperu daje samo kpl. sponu, po tecdoc-u također daje samo kpl. spone (zamjenske)...jedino da je na originalnoj sponi vidjeti broj selena (ako ima, kako npr. ima gornja vilica), pa prema njemu vidjeti tko ih radi...
...nažalost niš od toga...
Daj mi dimenzije selena, mislim da znam od čega pašu Kak si riješio problem, zamjenio si ili si podlagao/piksirao : Inače ako netko nezna, oznaka 156 za 156 icu odnosno brojke straga koštaju 173kn