0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sve mi je jasno za kamencice ali to bu izgledalo kao piletu sisa :
zaboli me....a kak bu izgledao potuceni prag za cca 2 godineda nisam s njom zadovoljan i da ju ne mislim voziti duze vrijemenebih o tome razmisljaodakle naruciti u AC-u jel :
Pa te zastavice ne idu gore ako su pragovi od SP-a gore :@Mareo, nemaju sve, moja nema, al moja je 97 god, pa mozda starije nisu imale
@Mareo, nemaju sve, moja nema, al moja je 97 god, pa mozda starije nisu imale
Zastavice su katastrofa..i zašto ne bi išle gore ako su pragovi?? pa one se montiraju iza zadnje gume, na branik
e jedno pitanje:U 156 kod vozačkos sica gdje su ručice za zadnju haubu i poklopac rezervoara, da li te ručice moraju biti skroz čvrste ili je normalno ako se malo klackaju, na mojoj staroj 156 bile su čvrste, a na ovoj se malo klatare : To i ide malo na živce pa pitam da li se to da urediti malo :rolll: :
na koju foru da to pritegnom :P.s. meni je moj čvrst pa ne volim kad mi je bilo što labavo
probao sam samo nisam htio forsati, a nije baš lako išlo Dakle da se srediti to :Ajde Mareo odaj mi tajnu kako da skinem tu plastiku i sredim to a da nešto ne shebem
a ako šta pukne, ja sam baksuz inače
imas 3-4 kopce i samo prstima sto blize i povuces prema gore i izvuces lajsnu
...+ "skriveni" šaraf sa bočne strane ispod poklopca osigurača... ...iskreno, nisam nikad pričvršćivao te ručice podizača gepeka i poklopca rezervoara, ali je pretpostavka da su na neki način zašarafljene za prag i da ih moraš pritegnuti...zar ne?...
pa vijak se vidi iz aviona
...a čuj, tko zna koliko je Dodo spretan , a možda je i kratkovidan... :hehe: