0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hvala. Sto je najbolje, oni stari seleni sta mi je majstor kao vratio nit ne izgledaju da su bili za zamjenu sad kad sam vidio kako uopce to izgleda novo. ne znam kako on koji je kao za to ovlašten nije stavio komad zračnice i ziher je to uočio!? moj kontenjer
Kad su, i jesu li u alfi 156 rješili problem sa sicevima. Kod mene su obični sicevi, al kad neko sidi zada i kolino mi samo malo nasloni na sic osječam ga u cijelim leđima. Jesu rješili to s nekim drugim sicevima ili je sa svima tako?
Ja san stalno mislia da su zadnji sicevi za naslonit cugu i spizu kad se negdi ide. Aj, može i jaketa. Ili je to samo kod mene taj SP (sic pack)?
(Image removed from quote.)
Pozdrav zanima me koliko su sp oprug pružaju niži ovijes naspram standardnih?Te postoji li razlika između opruga za sw i limuzunu?hvala unaprijed
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Niti jedna 159, Giulia, ili bilo koja druga alfa mi nije ovako napeta kao 156 TI. Za mene, auto pogođen u svakom pogledu, ništa za dodati ili oduzeti...moj idući auto ako Bog da, točno u ovom izdanju do zadnjeg detalja