0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bi li netko bio ljubazan da mi izmjeri ili da neki link ako ima, jer ja ne nalazim:koliko su odmaknute DESIGN GIUGIARO naljepnice na blatobranima, od nekih referentnih točaka (rub blatobrana, vrata, prag...)Moram ih natrag zaljepit, a htio bi na pravu poziciju
trebaš ustanovit gdje je pukla na zdnjim vratima ili kod motora...jesi gledao od motora kapi li gdje voda?možeš sam nije potreban faks za to :
Jel se ovako vozi Alfe??? : Još će nas proglasit da smo ka i vozači Golfa :Off topic je al san mora (Image removed from quote.)
I sta su to razmazali po sofer sajbi?
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
koliko je tesko nac ove felge sa crne kod nas i koliko se krecu? jel moguce dobiti potvrdu u autokuci za upisat u prometnu il se mora atest napravit za na 156 2003 1.9jtd
Otisla moja u vjecna lovista,zariba motor. Kod Skradina dozivija neugodan sok. Kakvi sugavi pocetak tjedna. Na ulazu u Zadar san vidija isto jednu alfu sa strane,Nisan ubra koja je al oldtimer je. Los dan za alfe
117000. Ma od prvoga dana san ima problema s njom,ovo je kraj koji se I nazira. Stisa san je 50 kilometri na 170 i nije izdrzala. A bija san u prisi doc na odrediste. Klasika. Kad je protukla, of zivaca san je stisa po gasu dok nije skroz krep. Ispalija. Jbg, sta je tu je. Nesto cu uvatit za dijelove
Ma to je to, kad ode neka ode sa stilom, neka lete klipovi iza tebe :Sad naci drugi motor i gas dalje (ako je moguce maci dobar JTS
Ma nije bilo bas tako filmski , protukla je taman kod izlaza u Skradin pa san odlucija izac sa autoceste pod cijenu totalne razvaljotke motora, zivci u crveno . A i mora san nastavit put. Necu je sredjivat,dosta mi je bilo zivciranja oko nje.
Necu je sredjivat,dosta mi je bilo zivciranja oko nje.
treba nać dobar jts motor,i onda nakon toga strepit da ne rikne opet...nebi hvala,mislim da je zajeb bio u tome što je kupio JTSa a ne što ga prodaje :hehe: