0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Procurio hladnjak iz "čista mira" :hehe: (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Onda jeli kupre rjesija stvar.
Procurio hladnjak iz "čista mira" :hehe:
narode sa 156-icama..imam pitanje..kupio 156-icu sa talijanskim uputstvima..e,pa trebao bi hrvatska dac si znam tu i tam pogledat kaj mi zatreba.. help,gdje mogu nabavit hrvatska uputstva.. :dali ima nožda na internetu.. :
ja imam viška na engleskom, ako ti odgovara
Pa jel postoje uopce uputstva na hrvatskom? Nije da mi trebaju, nego nisam ih jos vidio. Ja sam uz 147 isto dobio engleski.
naravno da mi odgovara..bolje je nego na talijanskom..kak bi se mogli dogovorit??
Ja sam uz 147-icu dobio i na hrvatskom i na engleskom Ima ih u AC-u
Ja sam uz 147-icu dobio i na hrvatskom i na engleskom
A meni su za GT dali knjižicu od 147, uz objašnjenje da je to isto! Ponovno genijalni AC! Po ko zna koji put!
prije gotovo 2 godine kupija san svoju prvu Alfu,to je 156 sw,i mislin da je alfa jedinstveno auto!!sa njom radin veliku kilometrazu (cca 80 000 god) i nije me nikad ostavila!!stvarno je zakon,i mislin da vise nikad necu uzest nista drugo osim Alfe!!bas san se zaljubija
baš me zanima nešto, vidim kako u nekim 156-icama postoji središnji naslon za ruku, to mi je ovako korisna stvarčica, zanima me može li se ugraditi onaj sa pretincem, ako postoji opcija, ove koje sam vidio ga nemaju.hvala
Ajme zeho šta si učinija od aute