0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
možda je ipak 3.7 izveden iz 3.0 koji je bil ubačen nutra
Moram odustati od julke do daljnjega (treba mi lova za neke druge stvari) a 159tka mi se ne kupuje opet e sad: 156SW sa 1.9 150KS M-Jet dieselom i 120.000km, redovno održavana dođe oko 6.000EUR, što mi je super prihvatljivo. Osim gornjih vilica, što još može otići po zlu na 156ici i ako netko zna - koliko je komplicirano ubaciti drveni volan i mjenjač?Hvala puno i pozz, vidimo se u nedjelju, dolazim sa Rolly-evom 147icom.
Ako ima stvarno tu kilometražu, onda samo seleni gornjih vilica, što je zanemariv trošak. Eventualno koji grijač na motoru, ostalo je potrošni materijal.
Haha, ovaj video je ludnica! Kakva sramota za vozača - Porsche po zavojima ne može pobjeći 156-ici 3.0 s Q2 difom!
ma 90 % njih uopce nema tu zastitnu plastiku, pa voze bez problema.... ( moja je doduse citava) ljepsa je od 159-tke.... i amen.... ok, ovaj crni krov je stvar ukusa.... :rolll: tralala....
Đurđa je ljepsa od 159 u klasicnom smislu.... 159 je puno agresivnija, manje skladna, napuhana... Iz odredenog kuta straga me podsjeca na napuhanu seat cordobu :156 ( obje ) su umjetnicko djelo, jedini auto ( eto Damirova GTA u nedjelju ) koji mogu gledat satima