0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jel zna netko o kakvom se ovdje automatiku radi:http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-156-2.5-v6-24v-automatik-oglas-3107126prvi put vidim ovako nešto, istina nisam dosad i gledao v6, ali zanima me jer ih nisam viđao sa ovakvim automatikom, jel izdržljiv taj mjenjač?
A vidi Integru napred, aaaaaaaaaa, nema te GTA koja joj može parirat, jedan od najžeščih coupea ikad napravljenih, ma najžešći taj auto mi je več 10 godina san snova bolje da ju nisam videl opće :hehe:btw, najljepša stock GTA koju sam idio je ona talijanska plava SW kaj je bila u gorjanskom s rednim brojem #156
Pitanje za znalceDali je moguće dizanje moga auta 1.9 16V od 140ks na 200ks?tvrdi mi čovjek da mi moze to napraviti, vodi me na valjke prije i poslije obavljena posla.sve papire, atest, apsolutno sve za obavljeni posao.prvo pitam onda idem radit pa nek bude 200 il nek bude opet novi motor.
180 je već rekao bih realno,po meni rađe odvezi sebu,koliko je on alfi chipao vjerujem da najbolje zna di je granica
pricao sam sa sebom oko toga. malo mi je ovo 140ks + 15-20%.ili necu nista dirat ili idem na pravu egrelu ....
A ovo prvo pitanje?
Imam jedno pitanje, da li 156 varijanta Ti postoji bez koze??? : : :
znači da postoji 156 TI bez kožnih sjedala? ja sam isto viđao ova sjedala u 156 ali ne znam da je to bilo u TI verziji...