Evo moja iskustva sa 159 sw 1.9 emozione
Vozio je 3 god i 3 miseca. Jako dobar auto, atraktivan, 150ks zamalo dovoljno, vrlo kvalitetna unutrasnjost, umjerena potrosnja diesela, fali mista na zadnjoj klupi za noge, gepek solidan, komfor za vozaca izvanredan. Odlicno drzi cestu, u zavojima stabilna. Nisam na tom modelu imao tempomat, i jos je falila neka oprema ali takav je bio paket opreme.
E sad, ucinio sam ravno 100000km, 75000 bez problema. Onda su pocela sr.nja. naglo je poceo abnormalno trositi ulje, u servisu nisu to mpgli objqsniti, jer nije nigdje vidno curilo... onda me ostavio na cesti u ZG, prvi pot. Vucna sluzbq u AC Zagreb, oni kao popravili. Nakon 10 dana opet stao na Maslenici, vucna sluzba do zadra, servis kqo popravili. Onda me sutradan ostavio na SV Roku u 1 sat po ponoci. Vucna sluzba do splita. Trebam li vam opisivati moje stanje uma tada? U AC Split zamjenili skoro cili motor, i sve je radilo ko novo. Od tada nije bilo problema. Moje pohvale Splitskom servisu i znanju, jer su jedini ono uspjeli to rjesiti. Proda sam ga 15000km kasnije, ubo sam Giulijettu.