Inače , pragovi su već jednom minjani na ovom autu i to isfušareni naravno , kao i većina limarije. Neko ju je dao raditi davno prije i to mu je sve isfušareno bolesno loše. Pragovima ja promijenjen samo vanjski dio s tim da je srednji prag odrizan i ostavljen takav, spojili su samo onaj dio di je kolona od vrata , ma katastrofa od posla.
Poflekali auto krpama od lima, varovi katastrofa , tog limara bi volija upoznat ko je ovo sve ''odradija'' ....

Šteta što smo se ja i ona kasno sreli ...
O radovima , nije ovo sve bilo lako ni rastaviti, ako to nekome tako izgleda

, al biće to opako za sastaviti nazad , definitivno ....

Reka sam ženi ako uspijem ovo sastaviti sve nazad , da ću sam sebi postaviti kip isprid garaže

:

:

:
I još jedan detalj .... nemore se radit u segmentima kako sam prvo mislija , nego triba cilu stranu auta
OTVORITI ... i onda pokrpati , pa sve odjednom vraćat nazad kako bi se uspilo posštelati zazore i da auto ispadne koliko toliko OK.
Bilo bi lakše da imam originalne dijelove , radi mjera , al preskupi su , pa ćemo kemijati .... to je zanimljivije

Definitivno ovaj projekt neće zadovoljiti neke visoke kriterije obnove oldtimera , jednostavno nije isplativo za ovaj model. Ali probaću bit što bliže originalu.
A i nabaviće se ponešto i novih origigi dijelova limarije ....