Koja je ovo PM... Još ja nisam ni mjenjao vodenu pumpu. Izgleda da ove zamjenske baš i nisu nešto. Uglavnom utjerali ste mi srah u kosti ti i Mareo. Nevjerovatno 
ispada da svi dijelovi koji nisu tvornička ugradnja nevaljalju čika, bez obzira dal su brend ili nebrendirani, sve je ćesme i to veće, i praktički bi trebal radit svakih 40-50 hiljda veliki servis a da si ziher da neće ništa puknut/zacvikat/rasklimat ili jednostavno se potrošit od pohabanosti a to je stvarno danas jednostavno izgleda postalo trend u svemu, kupi, koristi par mjeseci, baci pa opet kupi novo.
Da barem nisam provjeravao dali je napravljen veliki servis, nego kad sam kupio alficu, odmah sam se naručio kod Waronig-a za redoviti servis te izmjenu gornjih vilica, a usput su otvorene i plastike da se vidi da je zapčasti novi te vodena pumpa i sve navedeno je bilo promjenjeno.
Da sad velim da sam ganjal alficu na hladno, lagao bi ko najveći lažov, nikada to nisam radil sa niti jednim autom, dok je na radnoj temperaturi normalno da se vozi i preko 200 i laganini, ali opet ovakvo zatajenje jednog kritičnog dijela mašine je totalno neopravdano, jer da je rađen servis u ovalštenom servisu, opet nitko nebi odgovarao jer je prošlo 2,5 godine, taman nakon isteka garancije