Evo da ukratko predstavim svoju novu alficu, jako dugo sam se nečkao dali da uzimam neku noviju alfu jer je kredit danas jako teško dobiti, ali eto kreda je stigla i prije nego kaj sam očekivao a i alfu koju sam dosta tražio po netu samo našao.
Pa da kažem neš o njoj ukratko, radi se o alfici 156, sa odličnom motorizacijom a radi se o 5cilindrašu 2.4jtd M-jet 20V sa lijepom konjicom ispod haube i to čak njih 175

Napravljena ja na koncu 2003 godine i za svoje godine izgleda odlično, na grbi ima nevelikih 48tisuća km, po riječi vlasnika originalnih, a po stanju unutrašnjosti vjerovatno i jesu.
Od opreme ima svega i svačega, još ni sam neznam kaj sve nema, a zaboravil sam i koji je paket opreme od uzbuđenja, znam da nema kožu (koju nisam niti tražio)i nema navigacije (a i to rijetke imaju)ali zato ima lijepe felge 16ice za zimuljama a dobio sam i set ljetnih guma, također 16ica.
Evo samo da kažem da je doživljal fenomenalan u vožnji, totalno je drugačija i malo sportskija od 166ice, a opet puno puno finija od 145ice, koju ću nadam se barem jednu zadržat iako će to bit jako teško zbog velikih financija

Evo i par slikica, nisu moje ali budem je poslikao čim dobim natrag fotić

Nadam se da vam se sviđa jer meni je stvarno prekrasna, ha mislim koja 156ica i nije a i alfe općenito su sve preljepe