0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
danas sam te vidio u Domjanićevoj, prilično si brzo prozujao kaj nemaš prednju tablicu? kak s murjom to prolazi?A tu ljubičastu 145 zadnje vrijeme često vidim u prometu oko kvatrića
Ma nisam bio tak brz baš Imam je pod prednjom šajbom, čekam jedan custom nosač pa ću je najverovatnije stavit kao i Klaudijo na svojoj autodelti, al sam razmišljal i u prednjem lipu od marinera, neš kak imaju Branko i Željko na svojim đurđama ali opet malo drugačiji bi trebal bit zbog tog nosača na sredini branika Mislim da dečko sa tom jkom radi blizu u Bokovačkoj ulici blizu rotora sa Petrovom, tam sam znal viđat jku
jaoooo..nemoj tablicu dolje..to je katastrofa...pa alfa i je posebna po tablici sastrane i tako puno ljepše izgleda...samo ju nakelji ili zabij s pop nitnama i nemaš brige
Brzina..mokra cesta...izbjegavnje drugog auta u zavoju...Tu mi fali filma....uglavnom sjecam se kak visim zaglavljen sa pojasom na krovu...Nemam snage ostalo pisat a niti je otic slikat.Glavno da je bila jaka i da me zaštitila od nedaj Bože smrti :-/
ne lockat temu.. sve ce se to popraviti...sjeti se... polako... ajde kad se smiris pa cemo skombinirat...
Kolega, ja ju nemam snage a niti love za popravljat.Kad dodjem k sebi ici ce vjerovatno komplet kakva je u oglasVrijeme je da se ja vratim opet 145/6 i boxeru ili 156SW al DeSilva ak ce financije bit dostupne.
Hvala ekipa na podršci.....prvo moram odbolovat a za alfe ima vremena )