Veceras se lagano vozikao po VG i usporim zbog lezeceg (hebeno te odbaci ak ides brze od 10-20km/h) jos pogledam u retrovizor jel ima koga iza al je lik bio jedno duzinu slepera iza, vratim pogled na cestu i DUM, frajer se s Audiem 80 zakuca u mene bez da je kocio. Odletim jedno 30-ak metara od lezeceg. Prilikom udara auto je zavrtio motor do cca 4000-4500 giri, popalile se sve lampice i ostao je radit u leru... Izlazim van, becar isto, lagano leluja prema meni, krese sve svece... Kao on je kriv ovo ono priznaje sim tam, da se mozemo dogovoriti... Hocu ispunit EU izvjesce o nesreci lik nema kod sebe prometnu, vozacku, osobnu nikakav dokument, a dok je pricao skoro sam se ja napio od njegvog zadaha... Na kraju dosla murja, obavili sve potrebne radnje, majstor napuhao 2,68 promila, ovi ostali dok nije vucna sluzba dosla, njega voze na treznjenje...
Steta: Zadnji kraj se drito u sredini spigo do plinske boce, branik se udubio do kud je iso (cca 10-15cm) i malo napuko (kad se gleda s prednje strane ne kuzi se da je ikaj razbijeno), 3 vrata zguzvana do pola, zjevaju jedno 10cm i ne mogu se vise zatvorit al je staklo ostalo citavo, svijetla su ostala citava... Sutra auto ide kod limara pa cemo vidjet kaj je zapravo
btw. kad sam ga htio upalit (vjerojatno zbog pumpe benzina) verglao je al nije kresnuo, tak da sam ga upalio na plin i lagano se otfuro do doma, sve je ok auto se normalno vozi...
Krivac:

Njemo je procurio kiler, iskocio zracni jastuk, motor je poceo nekak cudno roktat ko da je diesel, ljevi dio branika mu je strugao po gumi...
Punto: