0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a reko si kada si se vratio da ti je bio baš gušt se polako voziti i uživati u 146-ci
vidlo se da je zagusena i da ju treba istrcat pa sam joj priustio to zadovoljstvo i natjero pred crveno
nis devil bumo mi grunta po nizbrdici nasajbali do 160 a on nek gledi sa strane
može da ga malo razradimo, vozi se ko baba sa tim gruntom :hehe:
znas ti onu staru narodnu "lako tudjim gnjurcem koprive mlatit" dogovoreno
Vidim da imate zelju vozit posten auto, a ne ove vasi kvazi fiate...Tu su vam kljucevi, natocite si ga pa se vozikajte
ovaj post si cuvam...vidimo se u zg
dam ja njemu auto, i velim mu da pazi da se ne skrši negdje, i odmah mi daje kljućeve od fiata, kao za neko osiguranje :hehe:
al ga hebete s tim cevapima... taman sam htio pozvat da odemo prigrist nekaj i doleti devilov gospodin otac i stera ga gore u stan :
vidio je da od klope ništa, pa je rekao da idem doma jesti da se ne srušim u nesvijest
izgleda da si jos u pritvoru kad ne palis MSN
Ma kaj ima veze kaj imaju u farovima, ti ih stavi u branik, te stavi straga na haubu nalju limited edition , tko će znat jel origigi ili nije A koje se felgice stavljaju ako se smije znat, nešto od OZ-a ili slično, te dal 14ice ili 15ice :
ima OZ 14"
OZ superturismo GT, al 14'' kako kaze stricek
sreca da nisu '15 te bi ti bile prevelike
Hebat im mamu kad se planiralo da budu na onom puntu prije, tam bi bile taman, al na ovom su mrvicu premale, al kaj sad... ne bum se zalil
I za Punto I su 15" taman ( osim ak staviš 195/50) onda postaje nepokretna imovina a na ovome isto tak. Ni ti tih 5 ( točnije 6) kojna niš dalo kad je magarc isti
ma dobre ce ti bit 14 bus vidio