sve bolji i bolji... 

Jos neke sitnice i onda bude to to kak sam si na pocetku zamislil kad sam ga uzel

Jel postoji neki atest na prednja stakla? Ja sam uvijek to radio ali onda za regu uvijek ganjaj nekog majstora koji ce mi progledat kroz prste tj ustvari kroz spustene prozore za koju stoticu...a vise mi se ne da ganjat
BTW, pazi da se ne spotaknes u mraku sad na malog crnog
:
:
Postoji atest za zatamnjena stakla, al ga s prednjim folijama nemres proc

Prednje su za samo jednu nijansu tamnije od originala, kad se usporedi sa zadnjima koje su full zatamnjene ne kuzi se da je i napred folija... Tak da se nadam da ne bi trebalo bit problema ni s policijom ni na tehnickom...
a jesi ga upicanio mislim da na suncu nemozes gledat u njega koliko se sjaji
dobar je puntac samo malo u pod :hehe: 
Ne bi vjerovao, al auto na ovoj slici nije bas cist

Nema blata po njemu i tak toga, al je valjda pol prsta prasine bilo na njemu pomjesane s zuto/zelenom peludi :rolll:

Bomba, odlicno je ispalo 
sad jos samo mrvicu u pod
Kad je stara rekla "Bas je sad lijep auto, trebal si to prije napravit" odma znas kolko je sati

Super su sjela zatamnjena stakla... 
Ja sam to planirao na 156-ici napravit, al sam bio skeptičan kako budu zatamnjena stakla izgledala na crnom autu, al ovo je fenomenalno, prvom prilikom idem i ja stakla zatamnit
Nemas se kaj premisljat, na svakom auto to dobro stoji i "podigne" ga, a na crnom pogotovo, bar meni

jbt, fakat dobro sad izgleda 
Tnx

Ti si na 147 isto imal prednje sajbe tamnjene, jel bilo problema s

: