... a sad malo o dojmovima u vožnji ....
Ukratko i čisto osobno, da ne potežemo rasprave oko benzinaca i dizela - mislim da ove gore slike sve govore o mojim dojmovima i usporedbi - sve

Moram priznati da sam se jako bojala prijelaza sa benzinca na dizela (za one koji ne znaju-prije sam imala 147 1.6 16V isto 120 ks, 2005.g, oprema distinctive + bose+ koža) , no što se dulje vozim, to me moja JTD sve više oduševljava... Čak mogu reći da je za gradsku vožnju ugodnija i komotnija, a kad treba nekome pokazati zube, pardon stražnja svijetla

)) , uz malo brundanja obavi to bez problema
I taj užitak me košta duplo manje odlazaka na benzinsku

Dakle, 1:0

za JTD što se tiće komfora i ugodnosti vožnje.
Ne znam da li su šta radili sa ovjesom ali imam dojam da je JTD na 17" puno mekanija za vožnju ... Jedino na neravnoj cesti i preko recimo tračnica treba usporiti i malo jače držati volan, ali u svemu ostalome 1:0 za 17"

Što se unutrašnjosti tiće , pa malo mi fali koža, bose i one male luksuzarije koje sam imala (npr. tempomat, svjetlo pored ogladalca

) ali budući je opremljena komandama za radio na volanu i parkirnim senzorima (kad se navikneš na njih, ni ne gledaš već samo rikverc i po gasu

))) , oprošteno joj je... Recimo 1:1 :rolll:
Ne znam da li je zbog boje ili cijelog FL redizajna, ali ova alfica ostavlja dojam - nekome je šarmantna, nekome agresivna, ali od kad ju imam lakše se ubacujem u promet jer me puštaju, ponekad mi prepuste parkirno mjesto a ljepotica je šarmirala i stričeke iz Zagrebparkinga pa su mi nedavno oprostili jedan mali grijeh

))
eto... ja sam